İZMİR ŞUBE ÜYEMİZ ERCAN YILDIRIM’A DESTEK AÇIKLAMAMIZDIR…

Birkaç gün önce Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuğun kullandığı traktör, sendika üyemiz Ercan Yıldırım’ın yeğenleri olan 7 ve 11 yaşındaki iki kız kardeşin hayatını kaybetmesine neden oldu. Onlarca kez uyarılmasına rağmen 11 yaşındaki çocuğuna o traktörü kullandıran, “ben çocuğumu erkek gibi yetiştiriyorum” diyerek o yaştaki çocuğuna silah eğitimi veren polis memuru babası asıl suçludur. Sadece başkalarının değil, kendi çocuğunun yaşamının değerini de hiçe sayan bu sorumsuz baba hakkında Taksirle Ölüme Sebebiyet verme suçunu tanımlayan TCK m. 85’ten dava açılması gerekmektedir. Olayın üzerinin örtülmeye ve ölen çocukların kusurlu gösterilmeye çalışıldığı duyumları gelmiştir.


Üyemiz Ercan Yıldırım ve ailesine başsağlığı diliyor, olayın üzerinin örtülmemesi için takipçisi olacağımızı bildiriyor ve asıl suçlu olan polis memuru babanın yargılanmasını talep ediyoruz.

Konuyla ilgili haberlere aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir…

https://www.haberler.com/3-sayfa/feci-kazada-olen-kardesler-defnedildi-17555840-haberi/#google_vignette

https://www.dha.com.tr/gundem/malatyada-cocuk-surucu-traktorle-oyun-oynayan-cocuklarin-arasina-daldi-2-olu-2-yarali-2480514

https://www.ertv.com.tr/asayis/traktor-kazasinda-olen-kardesler-defnedildi-h17444.html#google_vignette